DEDEMSVAART – KELVINSTRAAT 33

 

TE HUUR: Heering Vastgoed BV ontwikkeld aan de Kelvinstraat in Dedemsvaart een nieuwbouw bedrijfspand t.b.v. volumineuze detailhandel.

Er is nog één ruimte beschikbaar van ca. 480 m² (V.V.O.).

 

Het pand is opgebouwd in een staalconstructie, gemoffeld in kleur. Aan de voorgevel bevinden zich grote glazen openingen die de mogelijkheid bieden voor een etalage van uw aangeboden artikelen. De binnenwanden bestaan uit stalen binnendozen gevuld met isolatie met een stalen gevelbeplating op een geïsoleerde betonplint.

 

De begane grondvloer is een gevlinderde betonvloer en is voorzien van vloerverwarming. Het geïsoleerde dak is opgebouwd uit een stalen dakplaat, bevestigd op stalen dakliggers. De entreepuien zijn samengesteld uit aluminium kozijnen met een dubbele entreedeur. Aan de achterzijde bevinden zich per unit een overheaddeur en een loopdeur.

 

In de te huren bedrijfsgedeelte(s) kan per eenheid een toiletunit, betegeld met wand- en vloertegels en een pantry, incl. spoelbak en waterkraan gerealiseerd worden.

 

Het is mogelijk om een (gedeeltelijke) verdiepingsvloer (entresolvloer) te laten realiseren.

 

BIJZONDERHEDEN:

 

  • Gelegen direct aan de Langewijk op een bedrijventerrein naast de Formido Bouwmarkt, met goede ontsluiting naar de N377 (Hasselt/Nieuwleusen-Coevorden).
  • Bouwjaar: 2016.
  • Vrije hoogte: 6,5 meter, vrije overspanning: 15 meter.
  • Er zal voldoende parkeergelegenheid gerealiseerd worden op het terrein.

14-008 vk-brochure 060115 verkleind