Voor bezoekers: hoe werkt het

De cadeaushop in De Markthal van Dedemsvaart kent een unieke formule. Bezoekers kunnen winkelen bij verschillende plaatselijke winkeliers op één locatie in De Markthal.

De producten die hier worden aangeboden zijn meestal niet in de winkel te koop maar alleen in de Markthal. De aankopen worden centraal afgerekend bij Annie, waar u tevens terecht kunt voor diverse koffie-specials, drankjes en verse belegde broodjes.

 

Voor bedrijven

Ondernemers kunnen hun cadeaus aanbieden via de marktkramen in De Markthal in Dedemsvaart. De producten kunnen ter plaatse afgerekend worden bij de kassa van Annie.

U kunt desgewenst inpakpapier of tasjes meegeven.

Investering

De marktkramen worden voor een korte periode (acht weken) verhuurd waardoor de cadeau collectie rouleert. Meedoen met een eigen kraam zonder BTW nr kost slechts € 13,92 per week, per kraam. Heeft u wel een BTW nummer, dan betaalt u 15% van uw omzet aan De Markthal.

U kunt uw bedrijf gemakkelijk aanmelden voor de eerst volgende periode, mits u bijzondere items verkoopt. Heeft u vragen of wilt u weten of er nog plaatsen beschikbaar zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.