Poolmanserf in Dedemsvaart

Op Poolmanserf worden ondernemers in de gelegenheid gesteld om werken en wonen onder één dak te combineren. Het terrein van het voormalige tuincentrum Poolman aan de Oude Zuidwolderstraat is herontwikkeld voor wonen en werken. In totaal zijn er vijf vrijstaande woon- werkeenheden gerealiseerd. Daarnaast zijn er drie starterswoningen gebouwd.

Eigen karakter

De ontwikkeling van Poolmanserf is in handen van Heering Vastgoed uit Dedemsvaart. Het gebied heeft volgens eigenaar Albert Kruidhof door de nieuwe invulling een eigen karakter en sfeer gekregen. `Het bedrijf- en woongedeelte van het pand vormen ruimtelijk en architectonisch een eigentijds, samenhangend geheel. De nieuwe bedrijfseenheden zijn bijzonder geschikt voor ondernemers, die een bedrijf aan huis wensen. Te denken valt aan klussenbedrijven, grafische bedrijven, praktijken, adviseurs, vrije beroepen en kleine ambachtelijke bedrijven.

Lage stookkosten

Ontwikkelaar Heering Vastgoed heeft gekozen voor duurzame materialen. Kruidhof: `Daarnaast zijn de panden goed ge�soleerd, wat betekent dat er naast lage stookkosten eveneens weinig koelingkosten zijn. Poolmanserf ligt op een paar minuten van de oude dorpskern en zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen. Tevens heeft men eigen parkeerplaatsen en zijn er ook nog algemene parkeerplaatsen voorhanden.

Reclame

Aan alles is gedacht om het de ondernemers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo wordt bij de entree van het representatieve bedrijventerrein een maximaal zes meter hoge reclamezuil geplaatst. Alle bedrijven mogen daar hun logo op plaatsen. Ook is gevelreclame toegestaan.

Op dit moment hebben wij nog 1 woning met hal te huur.